Erve Roolvink
Boerderijkamers

Over Ons

Erve Roolvink is gelegen in het buitengebied van het dorp Lonneker, nabij evenementenlocatie Vliegveld Twenthe en dichtbij de binnenstad van Enschede. Uw gastvrouw is Carolien Bierman.

Onze boerderij dateert uit 1791 en behoorde vroeger tot de Grafschaft Bentheim. Dit zie je ook terug in de unieke afwerking met Bentheimersteen. De sfeervolle accommodatie biedt prachtig uitzicht op de landerijen en Twentse Essen en is omringd door een authentiek coulissenlandschap. Vroeger had ons erf de bestemming veehouderij, thans worden er paarden gehouden. Vanuit onze locatie zijn er vele fiets- en wandelroutes in de directe omgeving. 

Het dorp Lonneker met de gezellige dorpskern, waar caférestaurant Sprakel het middelpunt vormt, is een gewilde uitvalsplek voor een kopje koffie, ontbijt, lunch of diner en veelal allerlei activiteiten. 

In Enschede vind je de bruisende binnenstad met goede culturele voorzieningen, een gevarieerd winkelaanbod en uitstekende horecagelegenheden. Een dagje shoppen kan aangenaam worden afgerond op één van de gezellige terrassen rondom de kerk op de Oude Markt. Verder kun je genieten van allerlei evenementen die gedurende het hele jaar worden georganiseerd. Dit slechts op 20 minuten fietsen vanaf onze locatie en slechts 10 minuten met de auto!

Onze accommodatie is dan ook zeer centraal gelegen, vlakbij de A1, Vliegveld Twente, Universiteit Twente, Technology Base, Golfbaan 't Sybrook, maar in een mum van tijd ben je ook in de Lutte (Lutterzand), Bentheim of zelfs Münster.