Erve Roolvink
Boerderijkamers

Boerderijaccommodatie Erve Roolvink: Geniet van de Twentse gastvrijheid

Erve ’t Roolvink is gelegen in het buitengebied van het dorp Lonneker, nabij vliegveld Twente. Onze boerderij dateert uit 1791 en behoorde vroeger tot de Grafschaft Bentheim. Dit zie je ook terug in de unieke afwerking met Bentheimersteen. De sfeervolle accommodatie biedt een prachtig uitzicht op de landerijen en Twentse essen, en is omringt door een authentiek coulissenlandschap. Vroeger had ons erf de bestemming veehouderij, thans worden er paarden gehouden. Wij bieden een Sfeervolle, romantische en gemoedelijke accommodatie voor een ieder die geniet van het buitenleven in een typisch landelijke stijl. De inrichting bestaat uit verrassende authentieke elementen maar heeft een strak eigentijds karakter en design. 

Unieke ligging en prachtig uitzicht

Vanuit onze locatie zijn er vele fiets en wandelroutes in de directe omgeving waaronder het belevingspad en fliegerhorst route. Ook mountainbikers kunnen hun hart ophalen met een rondje Lonnekerberg, Hof Espelo en het Hulsbeek! De beregezellige binnenstad van Enschede is op slechts 10 minuten bereikbaar per auto en op de fiets is het 20 minuten om in het gezellige stadscentrum te komen met de oude markt als middelpunt. Het dorp Lonneker met de gezellige dorpskern waar cafe/restaurant Sprakel het middelpunt vormt, is een gewilde uitvalsplek. Erve Roolvink is gelegen in het landelijke buitengebied van Lonneker, op steenworp afstand van evenementenlocatie Vliegveld Twenthe.

Gezelligheid in Lonneker en Enschede

Het pittoreske dorp Lonneker, met zijn gezellige dorpskern, is de ideale uitvalsplek voor diverse activiteiten. Hier vormen café-restaurant Sprakel en Bij Jacob het middelpunt, waar u kunt genieten van een kopje koffie, ontbijt, lunch of diner. 

Op slechts enkele kilometers afstand vindt u de bruisende binnenstad van Enschede.

De stad staat bekend om zijn diverse voorzieningen, gevarieerde winkelaanbod en uitstekende horecagelegenheden. Na een dagje shoppen kunt u heerlijk ontspannen op één van de gezellige terrassen rondom de kerk op de Oude Markt. Bovendien worden er gedurende het hele jaar talloze evenementen georganiseerd in Enschede, waardoor er altijd iets te beleven valt. En dit alles bevindt zich op slechts 20 minuten fietsen of 10 minuten met de auto vanaf onze locatie!


Centrale ligging en goede bereikbaarheid

Erve Roolvink is niet alleen omgeven door natuurschoon en gezelligheid, maar ook zeer centraal gelegen. Dankzij de nabijheid van de snelweg A1, Vliegveld Twente, Universiteit Twente, Technology Base en Golfbaan 't Sybrook kunt u gemakkelijk alle gewenste bestemmingen bereiken. Daarnaast bent u ook binnen korte tijd in De Lutte (Lutterzand), Bentheim of zelfs Münster, voor extra variatie in uw verblijf.


Ervaar Twentse gastvrijheid bij Erve Roolvink

Bij boerderijaccommodatie Erve Roolvink staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Met onze unieke locatie, sfeervolle accommodatie en prachtige omgeving bieden wij u de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen verblijf in Twente. Of u nu wilt genieten van de rustige natuur, de gezelligheid van Lonneker en Enschede wilt opsnuiven of de nabijgelegen bezienswaardigheden wilt verkennen, bij Erve Roolvink bent u aan het juiste adres. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen.
  

 

E-mailen
Bellen