Erve Roolvink
Boerderijkamers

Onze ruime en comfortabele boerderijkamers

Ruime en comfortabele kamers met eigen voorzieningen

De drie boerderijkamers zijn zeer ruim en bieden veel comfort. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer, toilet, keuken, TV- en eethoek en een terras. Deze kamers zijn perfect geschikt voor 2 personen. Met een volledig ingericht keukenblok kunnen gasten zelf hun ontbijt of maaltijd bereiden. Onze boerderijkamers hebben geen ontbijtservice, maar stellen u in staat om zelf uw culinaire avonturen op de boerderij te beleven. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een goede nachtrust op het knieschot onder de schuine kap. Op uw eigen terras kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de prachtige natuur en de magnifieke uitzichten. Bovendien bieden onze boerderijkamers een aparte ingang die alleen toegankelijk is met een sleutel.


Geen mogelijkheid voor huisdieren

Wij willen u erop wijzen dat het niet mogelijk is om huisdieren mee te nemen naar onze boerderijkamers. We vragen om uw begrip hiervoor.

Uitgebreide eetgelegenheden in Lonneker:


Café Restaurant Sprakel - Een culinaire ervaring


Voor een uitgebreid ontbijt, lunch of diner verwijzen wij u graag naar Café Restaurant Sprakel gelegen in hartje Lonneker. Hier kunt u genieten van de heerlijke gerechten die met passie worden bereid. Breng een bezoek aan de website van Café Restaurant Sprakel voor meer informatie: Café Restaurant Sprakel.


Restaurant Bij Jacob - Een smaakvolle belevenis

Een andere aanrader is Restaurant Bij Jacob, ook te vinden in Lonneker. Dit restaurant biedt een unieke culinaire beleving en verrast zijn gasten keer op keer met heerlijke gerechten. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website van Restaurant Bij Jacob: Restaurant Bij Jacob.
 

E-mailen
Bellen