Erve Roolvink
Boerderijkamers

Unieke Overnachtingen op De Deel

Waarom je moet kiezen voor een bijzondere overnachting op De Deel?

Wil jij genieten van een unieke en historische ervaring tijdens je verblijf? Dan ben je bij De Deel aan het juiste adres! Op deze prachtige locatie werden vroeger de koeien gestald, maar tegenwoordig vind je er paarden. Je slaapt dan ook direct naast de paardenstallen.

Een authentieke sfeer in een volledig uitgeruste accommodatie

Bij De Deel hebben we ervoor gezorgd dat de authentieke elementen behouden zijn gebleven, zodat je optimaal kunt genieten van de historische ambiance. Onze accommodatie is niet alleen sfeervol, maar ook volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Zo beschikken onze kamers onder andere over een gevlinderde betonvloer met vloerverwarming, zodat je altijd lekker warme voeten hebt.

Ontspannen op het terras

Wat is er fijner dan ontspannen op een terras na een drukke dag vol activiteiten? Bij ons kun je heerlijk neerploffen op ons gezellige terras en genieten van de rust en de omgeving.


Boek nu je verblijf bij De Deel

Ben jij klaar voor een unieke overnachting op De Deel? Aarzel dan niet langer en boek nu je verblijf! Ontdek de historische ambiance, geniet van de volledig uitgeruste accommodatie en kom volledig tot rust temidden van de paardenstallen. We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen op deze prachtige locatie!E-mailen
Bellen